Oulunsalo Soi on 27.–31.7.2018 järjestettävä kamarimusiikkifestivaali, jonka taiteellisena johtajana toimii kiiminkiläislähtöinen mezzosopraano ja viulisti Virpi Räisänen.

Vuoden 2018 käsiohjelmaan pääset täältä.

Uutiset

7.8.2018

Voita lippuja ensi vuoden konsertteihin vastaamalla kävijäkyselyyn

21. Oulunsalo Soi -festivaali saatiin päätökseen viime viikolla. Festivaali haluaa kiittää lämpimästi niin esiintyjiä kuin yleisöäkin. Suuri kiitos kuuluu myös yhteistyökumppaneillemme sekä ihanille ja auttavaisille talkoolaisille – ilman teidän panostanne festivaalia ei pystyttäisi toteuttamaan. Pyydämme yleisöä muistelemaan festivaalia vielä hetkisen palautelomakkeen täyttämisen muodossa. Vastanneiden kesken arvotaan lippuja ensi vuoden festivaalille. Kävijäkyselyyn pääset täältä.

24.7.2018

Oulunsalo Soi -festivaali käynnistyy tällä viikolla

21. Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaali aloittaa Oulun juhlaviikot tänä perjantaina. Viisipäiväisen festivaalin aikana kuullaan kahdeksan konserttia Oulussa ja Oulunseudulla. Avajaiskonsertti kajahtaa perjantaina 27.7. Oulun tuomiokirkossa, jossa esiintymässä on sekä kotimaisia että ulkomaisia huipputaiteilijoita, kuten viulisti Daniel Rowland, trumpetisti Jeroen Berwaerts sekä barokkiorkesteri Barocco Boreale. Työpajakonsertteja, illalliskonsertti ja kuvataidetta Lauantaina ohjelma jatkuu lastenkonsertilla Oulunsalo-talolla, jossa nokkahuilukvartetti Bravaden […]

27.6.2018

Kaikukortilla maksuttomia konserttielämyksiä

Oulunsalo Soi on mukana Oulun Kaikukortti-verkostossa. Kaikukortilla voi hankkia lipun festivaalin kaikkiin konsertteihin 27.–31.7.2018. Kaikukortti ei käy Ateljeen idyllinen iltapäivä -työpajaan 30.7. eikä Dîner avec Brel & Piaf illalliselle 28.7. Kaikukortti on tarkoitettu tiukassa taloudellisessa tilanteessa oleville henkilöille ja perheille, jotka ovat asiakkaana Oulun kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluissa. Kortti on henkilökohtainen ja maksuton. Jos sinulla […]

Facebook

1 week ago

Oulunsalo Soi

Viikko sitten päätettiin vuoden 2018 lämminhenkinen Oulunsalo Soi -festivaali. Vielä ehtii käydä antamassa palautetta festivaalista osoitteessa: bit.ly/2n0L7zm. Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan lippuja ensi vuoden konsertteihin (Facebook ei ole mukana arvonnassa).

Suurkiitokset, kaikki palaute on meille erittäin tärkeää tulevien festivaalien kehittämisen kannalta!

Kuva: Inkeri Jäntti
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Oulunsalo Soi

21. Oulunsalo Soi -festivaali saatiin eilen päätökseen. Festivaalin aikana saatiin kokea lämpimissä tunnelmissa kahdeksan hienoa konserttia, ja oli kerrassaan ilahduttavaa nähdä, kuinka paljon ihmisiä konserteissa oli helteestä huolimatta! Festivaalitiimi haluaakin kiittää sydämellisesti kaikkia festivaalilla mukana olleita: talkoolaisia, yhteistyökumppaneita, taiteilijoita sekä ennen kaikkea yleisöä!

Ja jotta saisimme ensi vuoden festivaalista vieläkin paremman, olisimme kovin kiitollisia, jos antaisit n. 5 min aikaasi vastaamalla alla olevaan kävijäkyselyyn. Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan lippuja ensi vuoden konsertteihin (Facebook ei ole mukana arvonnassa).

Nähdään taas ensi vuonna konserteissa! 🎶

Kävijäkyselyyn: bit.ly/2n0L7zm
... See MoreSee Less

View on Facebook
Oulun juhlaviikot Oulun kaupunki Opetus- ja kulttuuriministeriä Finland Festivals Alfred Kordelinin säätiö