Info

Oulunsalo Soi on kamarimusiikkifestivaali, jonka taiteellisena johtajana toimii kiiminkiläislähtöinen mezzosopraano ja viulisti Virpi Räisänen. Festivaali järjestetään Oulun seudulla 27.–31.7.2018. Oulunsalo Soin tuottaa Oulun Kulttuuritapahtumayhdistys ry.

Vuoden 2017 festivaalin käsiohjelman löydät täältä.

Saapuminen

Konserttien esittelyn yhteydessä on kerrottu konserttipaikka, osoite ja sijainti kartalla. Oulunsalo Soin konsertteja pidetään eri puolilla Oulun seutua.

Konserttipaikalle kannattaa tulla ajoissa. Suosittelemme, että saavut viimeistään 15 min ennen konsertin alkua. Jos ostat lippuja konserttipaikalta, kannattaa paikalla olla noin puoli tuntia ennen konsertin alkua. Lipunmyynti konserttipaikalla alkaa tuntia ennen tilaisuuden alkua. Suosittelemme hankkimaan liput ennakkoon, sillä toisinaan konsertit myydään loppuun.

Kuvaaminen ja matkapuhelimet

Valokuvaaminen ja ääni- tai kuvatallentaminen ei ole sallittua konserttien aikana, sillä se voi häiritä sekä esiintyjien että kuulijoiden keskittymistä.

Liikuntarajoitteiset

Ateljee-Galleria Kaikkosta lukuun ottamatta konserttipaikoille on esteetön pääsy.  Jos pyörätuolissa istuvalla tai näkövammaisella kuuntelijalla tulee olla mukana saattaja, on tämän lippu ilmainen (poikkeuksena Dîner avec Brel & Piaf  konsertti+illallinen -lippu).

Majoitus

Etkottele, jatkottele ja pötköttele Original Sokos Hotel Arinassa keskellä kaupunkia. Oulunsalo Soin virallinen yhteistyökumppani.

SH_Arina_original_UUSI

Oumuska ry

Oumuska ry:n rekisteröitynyt toiminta on lakannut. Vapaaehtoistoiminta Oulunsalo Soin hyväksi jatkuu edelleen, osana Oulun juhlaviikkojen kokonaisuutta.

Oulun juhlaviikot

Oulunsalo Soi on osa Oulun juhlaviikkoja, jotka järjestetään 27.7.–1.9.2018. Oulun juhlaviikot on monitaidefestivaali, joka esittelee eri taiteenalojen huippuja kymmenissä tapahtumissa Oulussa ja lähiseudulla.

Oulun juhlaviikot kantaa vastuunsa ympäristövaikutuksistaan. Oulun juhlaviikkojen tapahtumat pyrkivät pienentämään tapahtumien aiheuttamaa ympäristökuormitusta. Samalla ympäristöajattelun vaikutusta laajennetaan tuomalla se esille tapahtumien henkilökunnalle, talkoolaisille, kävijöille ja yhteistyökumppaneille.

Oulun juhlaviikot haluaa olla tapahtumakentän eturivissä kestävässä kehityksessä ja auttaa sekä pohjoisen urbaanin että luontoympäristön säilymistä elinvoimaisena inspiraation ja virkistäytymisen lähteenä. Oulun juhlaviikoille myönnettiin 24.8.2018 Ekokompassi-ympäristösertifikaatti.

Oulun juhlaviikot Oulun kaupunki Opetus- ja kulttuuriministeriä Finland Festivals Alfred Kordelinin säätiö