6. Ateljeen idyllinen iltapäivä

Ateljee-Galleria Kaikkonen, Muhoksentie 750, Ylikiiminki

Ma 30.7.2018 klo 17.00 (työpaja klo 16.00)
Liput: 20/17/10 € (+ käsittelykulu 1,00–2,50 €) / ovelta 25 €, työpajan kanssa 30/27/20 € (+ käsittelykulu 2,50–3,00 €) vain ennakkoon

Ateljee

Festivaali tarjoaa kesäiseen iltapäivään kokonaisvaltaisen taide-elämyksen idyllisessä miljöössä Sampo Kaikkosen Ateljee-Galleriassa. Musiikki soi taiteen keskellä ja konserttia ennen yleisö voi myös itse tehdä taidetta Vuoden kuvataiteilija Pirjo Lempeän johdolla Kuvaelämys-minityöpajassa ateljeen pihapiirissä.  Konsertissa kuullaan mm. luuttulauluja ja barokkikansanmusiikkia ja nähdään taiteilija Sampo Kaikkosen omista teoksista koostuva näyttely. Aula-galleriassa on lisäksi esillä vierailevan taiteilijan näyttely.

Osta konserttilippu täältä

Kuvaelämys
Kuvaelämys-minityöpajassa osallistujat saavat valmiiksi herkistetyn postikorttikokoisen syanotypia-paperin ja ohjeistuksen kuvan tekemiseen fotogrammitekniikalla. Kuvat valotetaan auringossa, kehitetään, kiinnitetään vedessä ja ripustetaan kuivumaan narulle. Kuivuvista vedoksista syntyy pop up -näyttely. Osallistujat saavat omat vedoksensa konsertin jälkeen mukaansa.

Pajaan mahtuu 20 ensimmäistä, ilmoittautuminen tapahtuu ostamalla konsertti-työpajalippu ennakkoon. Työpajassa säävaraus, eli sateen sattuessa pajaa ei järjestetä.

Osta työpaja+konserttilippu täältä

Aikataulu:
16.00 Kuvaelämys-minityöpaja
17.00 Konsertti

Konserttipaikalla on rajallinen määrä parkkipaikkoja. Suoraan konserttipaikalle pääsee kätevästi myös bussilla Oulun linja-autoasemalta klo 16.00. Meno-paluu-lipun hinta on 12 € (+ mahd. käsittelykulu), ja sen voi ostaa etukäteen konserttilipun kanssa.

Konserttipaikalle ei valitettavasti ole esteetöntä pääsyä.

Konsertti on osa Oulun juhlaviikkojen Symbioosi-ohjelmasarjaa.  Symbioosi_logo

Oulun juhlaviikot Oulun kaupunki Opetus- ja kulttuuriministeriä Finland Festivals Alfred Kordelinin säätiö