Ohjeet turvalliseen konserttikäyttäytymiseen

Konserttipaikkojen kapasiteettia on rajoitettu

Festivaalilla otetaan huomioon pandemiatilanne. Festivaali toteutetaan terveysviranomaisten ajankohtaisten ohjeiden mukaan.

Konserttipaikkojen kapasiteettia on rajoitettu ja myynnissä on erittäin rajallinen määrä paikkoja. Suosittelemme lipun ostamista ennakkoon.

Toivomme yleisömme noudattavan yleisiä hygienia- ja turvallisuusohjeita festivaalillamme vieraillessa:

  • Konsertteihin ei saa saapua, jos on lieviäkin flunssaoireita tai on syytä epäillä, että tartuttaa koronavirusta.
  • Konserteissa noudatetaan voimassa olevaa kasvomaskisuositusta.
  • Säilytäthän konserteissa 2 metrin turvavälin seurueesi ulkopuolisiin henkilöihin.
  • Konserttipaikoilla noudatetaan hyvää käsihygieniaa: pesethän hyvin kädet paikalle saapuessasi ja konsertista poistuessasi. Yleisölle on tarjolla myös käsidesiä konserttipaikalle saavuttaessa.
  • Huolehdithan hyvästä yskimishygieniasta: Yski nenäliinaan tai hihaan.
  • Kaikissa konserteissa on mahdollista istua pitäen turvavälit.
  • Suosimme pankkikortin käyttöä lipun paikalta ostavilta. Otathan mukaan pankkikorttisi tai ostathan lipun etukäteen.
  • OKM:n ohjeistuksen mukaisesti toivomme kaikkia lipunostaneita jättämään yhteystietonsa, jotta mahdollisessa altistumistapauksessa kaikki konsertissakävijät saadaan tavoitettua. Ovella lipun ostavalta henkilöltä kirjataan ylös nimi ja puhelinnumero. Nämä tiedot hävitetään kaksi viikkoa festivaalin jälkeen.

Festivaalille on luotu turvallisuussuunnitelma ja sekä henkilökunnalle että esiintyjille on laadittu omat ohjeistukset turvalliseen toimimiseen. Henkilökuntamme ohjeistaa ja auttaa mielellään yleisöä ohjeistuksien ja turvallisen konserttiympäristön luomisessa.

Taataksemme kaikille hyvän ja turvallisen konserttielämyksen toivomme kaikkien sitoutuvan yllä mainittuihin ohjeisiin.

Ohjeistus saattaa täydentyä tai muuttua. Ajantasainen ohjeistus on luettavissa tämän linkin kautta.

Tutustu muihin uutisiimme

Uutinen

Christelle Masista vuoden kuvataiteilija 2024

Oululainen valokuvataiteilija Christelle Mas on valittu 27. Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalin vuoden kuvataiteilijaksi. Laajasti eri medioiden kanssa työskentelevä Mas yhdistelee taiteellisia ja tieteellisiä menetelmiä käyttäen hyödyksi pehmeitä materiaaleja,

Lue lisää »
Uutinen

Atte Kilpeläinen taiteelliseksi johtajaksi

Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalin uudeksi taiteelliseksi johtajaksi on valittu alttoviulisti Atte Kilpeläinen. Hän on jo aloittanut tulevan festivaalin ohjelmiston suunnittelun.  Kilpeläinen toimii alttoviulun äänenjohtajana Helsingin kaupunginorkesterissa ja

Lue lisää »
Uutinen

Vastaa Oulunsalo Soin kävijäkyselyyn

Kävitkö Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalin tapahtumissa? Olisimme kiitollisia, jos käyttäisit hetken aikaasi ja vastaisit kävijäkyselyymme ja antaisit palautetta festivaalista. Näin saamme arvokasta tietoa tulevan festivaalin kehittämistä

Lue lisää »