Info

Oulunsalo Soi on kamarimusiikkifestivaali, jonka taiteellisena johtajana toimii kaustislainen viulisti Kreeta-Maria Kentala. Festivaali järjestetään seuraavan kerran Oulun seudulla 12.–15.8.2021 elokuuta. Oulunsalo Soin tuottaa Oulun Kulttuuritapahtumayhdistys ry.

Turvallisuus (korona)

Muistathan noudattaa yleisiä hygienia- ja turvaohjeita konserteissa vieraillessa:

– Tiloihin ei saa tulla, jos on sairastumiseen viittaavia oireita

– Pidä turvavälit 1-2 metriä

– Hyvä käsihygienia on tärkeää: pese kädet tai käytä käsidesiä

– Yski nenäliinaan tai hihaan

Kaikissa konserteissa on mahdollista istua pitäen turvavälit. Konserteissa ei ole väliaikoja eikä tarjoiluja tartuntariskien minimoimiseksi.

Saapuminen

Konserttien esittelyn yhteydessä on kerrottu konserttipaikka, osoite ja sijainti kartalla. Oulunsalo Soin konsertteja pidetään eri puolilla Oulun seutua.

Konserttipaikalle kannattaa tulla ajoissa. Suosittelemme, että saavut viimeistään 15 minuuttia ennen konsertin alkua. Jos ostat lippuja konserttipaikalta, kannattaa paikalla olla noin puoli tuntia ennen konsertin alkua. Lipunmyynti konserttipaikalla alkaa tuntia ennen tilaisuuden alkua. Suosittelemme hankkimaan liput ennakkoon, sillä toisinaan konsertit myydään loppuun.

Kuvaaminen ja matkapuhelimet

 

Valokuvaus-kielletty-EI-TEKSTIÄ-300x300

Valokuvaaminen ja ääni- tai kuvatallentaminen ei ole sallittua konserttien aikana, sillä se voi häiritä sekä esiintyjien että kuulijoiden keskittymistä. Matkapuhelinten tulee olla suljettuina konserttien aikana

Liikuntarajoitteiset

 

international_symbol_of_access_pieni_0

Konserttipaikoille on esteetön pääsy.  Jos pyörätuolissa istuvalla tai näkövammaisella kuuntelijalla tulee olla mukana saattaja, on tämän lippu ilmainen.

Majoitus

Etkottele, jatkottele ja pötköttele Original Sokos Hotel Arinassa keskellä kaupunkia. Oulunsalo Soin virallinen yhteistyökumppani.

SH_Arina_original_UUSI

 

Historia

Oulunsalo Soi on vuodesta 1998 lähtien järjestetty Ouluun ja Oulun lähikuntiin levittäytyvä kamarimusiikkifestivaali. Tapahtuma kesti alkuvuosina jopa yhdeksän päivää, ja konsertteja oli yli 20. Nykyvuosina festivaalin kestoksi on vakiintunut 4–6 päivää, ja yksittäisiä konsertteja on 8–12. Tapahtumalla on historiansa aikana ollut useita järjestäjiä, joista viimeisimpänä on Oulun Kulttuuritapahtumayhdistys ry vuodesta 2015 lähtien.

Oumuska ry

Oumuska ry:n rekisteröitynyt toiminta on lakannut. Vapaaehtoistoiminta Oulunsalo Soin hyväksi jatkuu edelleen, osana Oulun juhlaviikkojen kokonaisuutta.

Oulun juhlaviikot

Oulunsalo Soi on osa Oulun juhlaviikkoja, joka järjestetään 5.–30.8.2021. Oulun juhlaviikot on monitaidefestivaali, joka esittelee eri taiteenalojen huippuja kymmenissä tapahtumissa Oulussa ja lähiseudulla.

Oulun juhlaviikot kantaa vastuunsa ympäristövaikutuksistaan. Oulun juhlaviikkojen tapahtumat pyrkivät pienentämään tapahtumien aiheuttamaa ympäristökuormitusta. Samalla ympäristöajattelun vaikutusta laajennetaan tuomalla se esille tapahtumien henkilökunnalle, talkoolaisille, kävijöille ja yhteistyökumppaneille.

Oulun juhlaviikot haluaa olla tapahtumakentän eturivissä kestävässä kehityksessä ja auttaa sekä pohjoisen urbaanin että luontoympäristön säilymistä elinvoimaisena inspiraation ja virkistäytymisen lähteenä. Oulun juhlaviikoille myönnettiin 24.8.2018 Ekokompassi-ympäristösertifikaatti.

Ekokompassi_tapahtuma_logo

Oulun juhlaviikot Oulun kaupunki Opetus- ja kulttuuriministeriö Musiikin edistämisssäätiö Oulun Energia Finland Festivals