Kaikukortilla maksuttomia konserttielämyksiä

27.6.2018

Oulunsalo Soi on mukana Oulun Kaikukortti-verkostossa. Kaikukortilla voi hankkia lipun festivaalin kaikkiin konsertteihin 27.–31.7.2018. Kaikukortti ei käy Ateljeen idyllinen iltapäivä -työpajaan 30.7. eikä Dîner avec Brel & Piaf illalliselle 28.7.

Kaikukortti on tarkoitettu tiukassa taloudellisessa tilanteessa oleville henkilöille ja perheille, jotka ovat asiakkaana Oulun kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluissa. Kortti on henkilökohtainen ja maksuton. Jos sinulla on alle 16-vuotiaita lapsia tai lapsenlapsia, voit hankkia Kaikukortilla maksuttomia lippuja myös heille silloin, kun menette yhdessä samaan tapahtumaan. Kaikukortti on voimassa vuoden 2019 loppuun.

Lippuvaraukset konsertteihin Oulu10-palvelupisteistä ja Ticketmaster-myyntipisteistä. Kaikukortti on esitettävä lippua hankkiessa. Kortilla ei voi hankkia lippua verkkokaupasta.

Kaikukortti on käytössä usealla paikkakunnalla Suomessa. Oulun Kaikukortti-verkostossa on lisäksemme mukana on noin 20 kulttuurikohdetta. Kaikukortin hankkimisesta ja muista kulttuurikohteista voi lukea lisää Oulun kaupungin nettisivuilta. Eri alueiden Kaikukortti-tarjontaan voi tutustua tarkemmin Kulttuuria kaikille -palvelun Kaikukortti-sivulla.  

 

 

Oulun juhlaviikot Oulun kaupunki Opetus- ja kulttuuriministeriö Musiikin edistämisssäätiö Oulun Energia Finland Festivals